Reizen in de kijker

Vaderdagshow

Algemene gegevens
Land
België
Datum
zondag, 21 juni, 2020
Beschrijving

Vaderdagshow in zaal Vijverdal, Kerkstraat 2 te 1785 Merchtem.

We vertrekken met onze fanbus rond 11u30 richting Merchtem, aanvang show om 14u00.

Deelnemende artiesten zijn: Gino Verano, Pascal Montelli, Francois van Dijk (imitator van Frans Bauer), Kurt Kramer en Gery.

 

 

Inbegrepen

inkom en 3 sandwiches en Koffie

Prijs
Volwassene:
€30.00

Vervoer met fanbus, inkom zaal, 3 belegde sandwiches met koffie.

Afbeeldingen

5de CD album voorstelling van Gery

Algemene gegevens
Land
België
Datum
zaterdag, 4 juli, 2020
Beschrijving

Door het uitbreken van het Corona-virus is deze voorstelling verplaatst naat een latere datum, mogelijk hebben we op 4 juli meer geluk !!!

Met enige trots stelt Gery zijn nieuwe en 5de CD-album aan u voor, de presentatie gebeurt door Dennie Damaro samen met gastvedette Yves & Berritta.

Inbegrepen in de prijs:

Vervoer met luxe autocar vanuit de verschillende vertrekplaatsen.

11u30: aankomst in de feestzaal.

12u00: driegangenmenu.

14u00: aanvang voorstelling met optreden van Dennie Damaro, Yves & Berritta en Gery

18u00: als afsluiter van de leuke namiddag: 2 broodjes, taart en koffie.

Inbegrepen

Prijs: € 48,- (ganse pakket)   kind onder 12 jaar € 34,-

Prijs: € 34,- (zonder bus en zelf te regelen in Delicia)

Prijs
Volwassene:
€48.00
Afbeeldingen

9-daagse Izola

Algemene gegevens
Land
Slovenië
Datum
zaterdag, 11 juli, 2020 tot zondag, 19 juli, 2020
Beschrijving

Deze prachtige reis is in Vol Pension en met inbegrip van inkomgelden en tussen overnachtingen tijdens de heen- en terugreis

De kust van Slovenië is nog korter dan deze van ons land, maar heel verscheiden met zowel mooie stadjes en dorpen als heuvelachtige landschappen met prachtige vergezichten over de Middellandse Zee. Ze maakt deel uit van de kuststreek Istrië die zich van Italië tot Kroatië uitstrekt. Wij verblijven in Izola in een hotel dat slechts een paar honderd meter van de zee gelegen is. Uiteraard gaan we tijdens ons verblijf op verkenning in de omgeving en ontdekken de verrassende onderaardse wereld in de grotten van Postojna en Škocjan, de lippizaner paarden in de stoeterij van Lipica, het bergdorpje Groznjan in Kroatisch Istrië, de Italiaanse havenstad Triëste waar nog steeds een Oostenrijkse sfeer hangt, een Italiaanse wekelijkse markt, de toeristische badplaats Portorož en een wekelijkse markt in Italië. Een boottocht met vispicknick laat ons de volledige Sloveense kust zien met het schilderachtige stadje Piran. 

Programma in volpension en met inbegrip van de voorziene inkomgelden (behalve grotten van Škocjan);

Dag 1: Vertrek in de morgen via de Duitse autowegen naar ons etappehotel in Rohrdorf (D).

Dag 2: Na het ontbijtbuffet zetten we de reis verder door Oostenrijk en bereiken via de Karawankentunnel de Sloveense Alpen. Middagmaal in de omgeving van Bled. Na de middag brengen we een bezoek aan Bled, pittoresk gelegen aan een meer met in het midden een eilandje. Een korte wandeling laat ons genieten van de prachtige omgeving. In de late namiddag vervolgt de reis langs de Sloveense hoofdstad Ljubljana naar de kust en Izola. Avondmaal en overnachting.

Van dag 3 tot en met dag 7 staan er gevarieerde uitstappen op het programma zoals:

- Bezoek aan de druipsteengrotten van Postojna, de bekendste van Europa en voor iedereen gemakkelijk toegankelijk.

- Voormiddaguitstap naar Portorož, de bekendste badplaats langs de Sloveense Rivièra, met een uitnodigende zeepromenade en talloze terrasjes en souvenirwinkeltjes.

- Boottocht van een volledige dag langs de Sloveense Rivièra met onderweg een vispicknick en een namiddaghalte in het eeuwenoude stadje Piran, een parel langs de Sloveense kust.

- Voormiddaguitstap naar de Italiaanse havenstad Triëste, (I) destijds de havenstad van de Habsburgers, waar in de koffiehuizen nog de sfeer van weleer kan opgesnoven worden.

- Voormiddaguitstap naar Muggia (I) voor het bezoek aan de wekelijkse markt.

- Namiddaguitstap naar Lipica, de thuisbasis van de lippizaner paarden; we bezoeken hier de stoeterij en wonen een ruitervoorstelling bij van dit bekende paardenras.

- Namiddaguitstap naar de grottencomplex van Škocjan, een fascinerende onderaardse wereld met een 70 meter diepe kloof en bruisende rivier, door Unesco als ‘Werelderfgoed’ verklaard (inkomprijs niet inbegrepen).

Dag 8: We verlaten Izola en rijden naar Ljubljana, de hoofdstad van Slovenië. Deze eerder kleine hoofdstad is pittoresk gelegen aan de Ljubljanica en wordt beheerst door een statige burcht. We maken een korte stadswandeling en geven vrije tijd op de wekelijkse markt.

Na het middagmaal vatten we terugreis aan naar ons etappehotel in Rohrdorf (D).

Dag 9: Na het ontbijtbuffet verlaten we het etappehotel en rijden over de Duitse autowegen naar België.

Inbegrepen
 • Luxe autocar met voldoende beenruimte
 • Alle uitstappen en inkomgelden vermeld in het programma (behalve grotten van Škocjan)
 • Volpension op onze bestemming vanaf middagmaal dag 2 tot en met ontbijt dag 9
 • Overnachting tijdens heen- en terugreis in HP
 • Nederlandstalige begeleiding
 • Alle taksen en diensten

Hotelinformatie

***HOTEL DELFIN:

Dit grote hotel is gelegen op 200 meter van de zee en jachthaven van Izola. beschikt over een binnen- en groot buitenzwembad, een jacuzzi, een tuin en een terras.

De kamers zijn met lift bereikbaar en beschikken over: TV, telefoon, balkon met uitzicht, airco, WC, bad/douche en haardroger.

De maaltijden zijn in buffetvorm.

***Etappehotel ‘Zur Post’ in Rohrdorf is een typisch Beiers hotel.

Prijs
Volwassene:
€1 042.00
Kind:
€724.00

€ 1042,- per persoon in dubbele kamer,

€ 90,-  toeslag single kamer,

€ 724,- kind < 12 jaar (op kamer van 2 volwassenen),

€ 78,- eventueel annulatie – en bijstandsverzekering,

Niet-inbegrepen

 • Dranken bij de maaltijden
 • Grotten van Škocjan
 • Middagmalen tijdens de heen- en terugreis
 • Persoonlijke uitgaven

In samenwerking met Jowi Reizen St Truiden. Lic.Nr.A1247

Afbeeldingen

Willingen (Hoog Sauerland)

Algemene gegevens
Land
Duitsland
Datum
zondag, 9 augustus, 2020 tot woensdag, 12 augustus, 2020
Beschrijving

We verblijven deze 4-daagse in Willingen (hoge Sauerland), een kleine gemeente met nog geen 6000 inwoners en gelegen in het Rothaargebergte met toppen tot 843 meter hoog. Willingen beschikt ook één van de modernste gondelliften van Europa. Zeker wandelaars kunnen hier aan hun trekken komen. Boven op de Ettelsberg vind je de Hochheideturm, een authentieke Ettelsberghut en de indrukwekkende vlakke hoogheide met hun zeldzame alpine planten en struikheide. Het maakt niet uit of je deze regio in het voorjaar, in de zomer, herfst of in de winter bezoekt, er valt altijd wel wat te doen en wij stellen U op deze reis een afwisselend en aangenaam programma voor.

Voorziene programma:

Zondag 9 augustus: Via de Duitse autosnelweg en een kleine tussenstop, arriveren wij omstreeks 11u30 in Attendorn. We brengen meteen een bezoek aan de mooie grot de “Atta-Höhle”. Na het nuttigen van een 2-gangen maaltijd bestaande uit Schnitzel met frietjes  en dessert gaat onze rit verder richting Winterberg. Hier heeft u de mogelijkheid om te genieten van het spectaculair uitzicht op de 400 meter lange brug of, u kan genieten op het aanpalend terras van het panoramarestaurant. Nadien zetten we onze reis verder naar ons hotel in Willingen gevolgd door kamerverdeling, avondmaal en overnachting

Maandag 10 augustus: Na het ontbijt verkennen we de omgeving door een 2 uur durende huifkartocht getrokken door paardenkracht. Een typische goed voorziene soep in een leuke omgeving zal ons hongergevoel snel doen dalen. In de namiddag brengen we een bezoek aan het Curriose museum te Usseln waarna er vrije tijd voorzien is in het centrum van Willingen.

Dinsdag 11 augustus: Na het ontbijt brengen we een begeleid bezoek aan de grootste skischans ter wereld, de Mühlenkopschanze. Sinds 1995 is deze de locatie van de Wereldbeker schansspringen wedstrijden welk jaar na jaar het sportspektakel is met de beste ski-jumper ter wereld. Dit absoluut hoogtepunt in de wereldbeker trekt het op magische wijze 35.000 enthousiaste fans van schansspringen.Bijna een miljoen kijkers hebben deze hoogwaardige wedstrijden live bekeken op 's werelds grootste skischans, die via tv wordt uitgezonden over de hele wereld. Na de lunch zoeken we weer de hoogte op met de kabellift in Willingen met nadien een rustig boottochtje op de Diemelsee.

Vrijdag 12 augustus: Na het ontbijt bezoeken we de glasblazerij in Willingen alvorens we onze rit aanvangen richting Warstein. We worden rond het middaguur verwacht op het prachtig grote domein van brouwerij Warstein. Met audiofoon krijgen we er eerst een filmvoorstelling waarna we een plaatselijke rondrit op het programma staat met een wegtreintje door de brouwerij en gebouwen. Nadien volgt er natuurlijk een 2 uur durende degustatie van deze bieren met een versnapering (bij reservatie was deze nog niet bekend). Moe en voldaan volgt dan onze rit naar onze thuishaven en vertrekplaats Tessenderlo.

Inbegrepen

Inbegrepen in de prijs:

- Reis per luxe autocar,

- Vol pension vanaf het avondmaal tot en met het ontbijt de laatste dag,

- Kleine middag lunch op eerste en laatste dag,

- Inkom Atta Hohle,

- Inkom Panoramabrug Winterberg,

- Huifcarrentocht,

- Inkom Currioseum,

- Bezoek aan de Mühlenkopfschanze,

- Kabelbaan Willingen (heen en terug),

- Boottocht Diemelsee,

- Demonstratie glasblazer,

- Bezoek brouwerij Warsteiner.


Hotelinformatie

Hotel info: Waldhotel Willingen is een uitstekend ***familie hotel even buiten het centrum gelegen en dat zijn sterren meer dan waard is. Voorzien van: lift, zwembad, sauna, uitgebreide wellness, massages.

De kamers beschikken over: douche/Bad, WC, Sat-TV, Telefoon, radiowekker en balkon.

De Maaltijden bestaan uit:

- uitstekend ontbijtbuffet,

- 4-gangen diner met vaste menu incl. saladebuffet.

Prijs
Volwassene:
€418.00

Prijs: €418,- per person in dubbele kamer.

Toeslag single kamer: €25,-

Niet inbegrepen:

- Persoonlijke uitgaven,

- Eventueel reis- en bijstandsverzekering: €31,40,-

In samenwerking met Jowi Reizen St-Truiden, Lic.: A1247

Afbeeldingen

Filzmoos

Algemene gegevens
Land
Oostenrijk
Datum
zondag, 23 augustus, 2020 tot zondag, 30 augustus, 2020
Beschrijving

Weinig bergen zijn zo opvallend als de Bischofsmütze. Tronend, beschermend en vol energie rijst hij op boven het mooie schilderachtige bergdorpje Filzmoos. De Dachstein steekt majestueus uit boven een grandioze bergwereld (hier is de hemel nabij). Wie alleen van de rust en de schoonheid van de bergwereld wil genieten, heeft hier een uitgebreid net van wandelwegen en excursies tot zijn beschikking. Ook niet wandelaars kunnen van deze reis genieten, wij zorgen voor de aangepaste uitstappen (zie programma). Door de grote tevredenheid in 2010 en 2011 en op aanvraag van onze klanten hebben we dit jaar Filzmoos terug in onze aanbieding staan, wel met wat aangepaste uitstappen en bezoeken.

Programma:

Dag 1: Duitse en Oostenrijkse snelwegen leiden ons via Munchen, Salzburg naar Filzmoos.

Dag 2-7:Volgende uitstappen zijn voorzien in ons programma met inbegrip van inkomgelden:

* Daguitstap Kaprun (spectaculair en wondermooie rit naar de stuwmeren in het gebergte met schraaglift en plaatselijke bussen). Bezoek aan het bekende Zell-am-See.

* Daguitstap Salzkammergut: Hallstätter See en boottocht op Wolfgangsee, met oponthoud in Sankt Wolfgang, bekend van het “Witte Paard”.

* Daguitstap naar de zoutmijn van Hallein en bezoek aan het park en kasteel van Schloss Hellbrun.

* Een tochtje naar het bekende skioord Schladming en bezoek aan een Walkfabriek te Ramsau.

* Uitstapje naar de Seisenbergkloof en een eenvoudige wandeling rond de Jägersee.

* Ritje met wandelbus naar de Hofalm (of liefhebbers kunnen te voet).

Dag 8: Na het ontbijtbuffet rijden we over de Duitse snelwegen verder naar Tessenderlo.

 

Inbegrepen
 • Luxe Autocar met voldoende beenruimte.
 • Dagreis heen en terug.
 • Alle uitstappen en inkomgelden vermeld in het programma.
 • Halfpension vanaf het avondmaal eerste dag tot en met ontbijt op de laatste dag.
 • Nederlandstalige begeleiding.
 • Alle taksen en diensten.

Hotelinformatie

Verblijfshotel: ”Alpenhotel Wurzer” is een zeer uitstekend familiehotel gelegen in het centrum van Filzmoos.

De kamers: voorzien van: bad/douche, WC,  TV, balkon, radio en telefoon.

Maaltijden:

 • Ontbijtbuffet.,
 • ’s avonds een uitstekend 3-gangen menu.
Prijs
Volwassene:
€820.00
Kind:
€625.00

Prijs: €820,- per persoon in dubbel kamer

Toeslag Single: € 70,-

Kind < 12 jaar: € 625,- op kamer met ouders,

Niet inbegrepen:

- Dranken bij de maaltijden.

- Middagmalen gedurende deze reis.

- Persoonlijke uitgaven.

- Eventueel reis- en bijstandsverzekering:  €61,50-.

In samenwerking met Jowi reizen St. Truiden, Lic.nr:A1247

Afbeeldingen

Fanreis Gery

Algemene gegevens
Land
Duitsland
Datum
donderdag, 10 september, 2020 tot zondag, 13 september, 2020
Beschrijving

Ook dit jaar wil Gery er weer op uittrekken met zijn vrienden voor een 4-daagse reis. Het programma is weer voorzien van een uitgebreid arrangement zodat U weer volop kunt genieten op deze vriendenreis. Gezelligheid met de nodige ambiance en dit samen met een groep vrienden is de boodschap. Bijgevolg proberen we de prijs/kwaliteit hoog in het vaandel te houden zodat het betaalbaar blijft voor iedereen en gecombineerd met leuke bezoeken en animatie. Wil je er graag bij zijn? dan is snel zijn wel de boodschap want we voorzien slechts 1 autocar met Gery zelf als chauffeur en zijn vrouwtje Yolanda als begeleiding en … VOL is VOL !!!!

Donderdag 10 september: Na een stop in Delicia met koffie en koek rijden we richting Durbuy voor een bezoek aan De Hare Krishna, een beweging binnen het vaishnavisme en het hindoeïsme. Hierna rijden we Luxemburg binnen en maken een stop in het winkelcentrum Knauf te Pommerloch. Indien de tijd het nog toe laat brengen we nog een bezoekje aan het oorlogsmuseum in Diekirch alvorens we naar ons hotel in Irrel (Duitsland) rijden voor het avondmaal en overnachting.

Vrijdag 11 september: Na het ontbijtbuffet rijden we naar Mettlach voor een 90 minuten durende boottocht op de Saar. Tijdens deze tocht genieten we nog van de mooie uitzichten en van een koffie met koek. We genieten van een lekkere lunch in het Abtei-Brau restaurant voordat we een bezoek brengen aan het keramiekmuseum, u krijgt er een filmvoorstelling en kan natuurlijk dit prachtig museum bezoeken. De minder mobiele personen kunnen dan weer een terrasje doen. Avondmaal in ons hotel gevolgd door een muziek optreden van Gery.

Zaterdag 12 september: Na ons ontbijtbuffet rijden we naar Echternach voor een vrij bezoek aan deze stad. Na de facultatieve lunch staat Grevenacher op het programma met bezoek aan de wijnkelder Bernard Massard met natuurlijk de nodige degustatie. Nadien brengt de bus de natuurliefhebbers naar de Duivelskloof zodat u op eigen tempo van dit mooi natuurwerk kan genieten, de niet mobiele personen kunnen eventueel aan het hotel worden afgezet of ter plaatse genieten van een terrasje aan het natuurreservaat. Avondmaal gevolgd door een fijne avond in het hotel.

Zondag 13 september: Na het ontbijtbuffet vertrekken we richting gasthof Delicia in Riemst waar we ontvangen worden rond het middaguur met een lekker 3-gangenmenu. U kan er in de namiddag zeker uw beentjes eens uitgooien tijdens het optreden van Gery, welke staat genoteerd als dansnamiddag. Voordat we met tegenzin huiswaarts keren maken we nog gebruik van een broodmaaltijd met taart en koffie.

Inbegrepen

Inbegrepen in de prijs:

 • Reis per luxe autocar.
 • Koffie en koek in Delicia
 • Bezoek Hare Krishna, War Museum in Diekirch, Keramiek Museum,
 • Bezoek Bernard Massard,
 • Reis in half-pension.
 • Extra middagmaal in Mettlach.
 • Boottocht op de Saar met koffie en koek
 • 3- gangen- en broodmaaltijd met taart en koffie te Riemst op zondag.
 • Alle taksen, BTW enz.

Hotelinformatie

Hotel “Koch-Schilt”: een uitstekend 3- sterren superieur hotel gelegen in het centrum van Irrel (D.) op een 6-tal kilometer van de Luxemburgse grens.

De Maaltijden:

- ontbijtbuffet.

- avondmaal bestaat uit 3-gangenmenu/buffet

De gerenoveerde kamers zijn voorzien van een douche, WC, telefoon, TV.

Prijs
Volwassene:
€410.00

Prijs: €410,-  per pers. op dubbel kamer.

€ 36,-  Toeslag singel kamer

€ 31,- Eventuele annulatie- en bijstands-verzekering

Niet inbegrepen:

 • Dranken tijdens de maaltijden.
 • Middagmaal op 1ste en 3de dag,
 • Persoonlijke uitgaven en goed humeur !

in samenwerking met Jowi Reizen St Truiden Lic.  Nr : A1247

Afbeeldingen

Lloret de Mar, 8-daagse

Algemene gegevens
Land
Spanje
Datum
zaterdag, 31 oktober, 2020 tot zaterdag, 7 november, 2020
Beschrijving

Lloret de Mar, is niet alleen de grootste, maar ook de bekendste en drukst bezochte badplaats van de Costa Brava. Vooral in deze periode is het een geliefkoosde plaats voor tal van Belgische muzikanten die er hun fans plezier doen met allerlei optredens. U waant zich er bijna in Vlaanderen door de aanwezigheid van talrijke Belgische toeristen die er voor kiezen om in deze periode van het jaar hun vakantie door te brengen. Ook dit jaar zal Gery er met zijn Team voor de tiende keer op rij zorgen voor de nodige avondanimatie. Van de partij zijn: John Leo, Tracey, Berritta & Yves en natuurlijk Gery zelf…  

Het kan niet anders want…ambiance is dus weer verzekerd op deze reis !!!

Omwille van praktische redenen wordt deze reis georganiseerd als nachtreis. Wij vertrekken dus in de late namiddag, rijden de ganse nacht door en komen in de voormiddag toe op onze bestemming. De infrastructuur van onze autocar (comfortabele zetels met veel beenruimte) staat borg voor een aangename nachtreis. Zoals tijdens de andere reizen zijn er ook nu de nodige stops voorzien.

Reisverloop:

Dag 1: +/-16u00 Vertrek vanuit onze garage in Tessenderlo

Dag 2: Na ons ontbijtpakket, voorzien in de bus zullen we in Lloret de Mar rond 10u00 aankomen. Dan volgt de  kamerverdeling, het middagmaal en nuttige info over het verblijf.

Dag 3-7: Tijdens deze dagen kan men vrij genieten van alles wat Lloret de Mar en de Costa Brava te bieden heeft. U verblijft er in vol pension met water en wijn bij het eten inbegrepen.

Dag 8: Ontbijt in restaurant Delicia op de terugreis. Aankomst in Tessenderlo rond 10u00.

Bij voldoende belangstelling kunnen er ter plaatse facultatieve uitstappen geregeld worden.

Inbegrepen
 • Reis in luxe autocar met ruime beenruimte.
 • Vol pension vanaf het middagmaal de dag van aankomst tot het ontbijt de dag van vertrek.
 • Water en wijn bij de maaltijden in het hotel.
 • Ontbijt in autocar tijdens de heenreis.
 • Ontbijt in restaurant tijdens de terugreis.
 • 3 avondanimaties in het hotel met onze artiesten.
 • Alle taksen, BTW, enz.
 • Spaanse toeristentaks, nieuwe wet vanaf 2013.

 


Hotelinformatie

****Hotel Garbi Park, Is een centraal gelegen viersterren hotel dat beschikt over alle comfort zoals: salons, bar, groot buitenzwembad, binnenzwembad, enz…

De kamers: alle kamers zijn met lift bereikbaar en beschikken over TV,  telefoon, kluis, airco, terras, badkamer met WC, bad/douche, haardroger.

Alle maaltijden bestaan uit:

 • Ontbijtbuffet.
 • Middagbuffet met water en wijn aan tafel.
 • Ovondbuffet met water en wijn aan tafel.
Prijs
Volwassene:
€348.00
Kind:
€199.00

Prijs: € 348,-  per persoon in dubbele kamer.

€ 328,- : 3de persoon op kamer,

€ 90,- : Toeslag single kamer,

€ 199,-: kinderen tot 10 jaar (op kamer van 2 volw.)

 

Niet inbegrepen:

 • persoonlijke uitgaven.
 • eventueel reis- en bijstandsverzekering  (€26,10-).

In samenwerking met Jowi reizen St Truiden, Lic nr:A1247.

Afbeeldingen

Wij luisteren naar u!

Heb je suggesties van reizen en bestemmingen die wij voor u kunnen uitwerken of waar u graag zou naartoe willen reizen?
Zijn er bestemmingen die u nog eens in ons programma zou willen terugzien?

Neem dan snel contact met ons op.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze reizen en promoties door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.

CAPTCHA
Deze test is om te testen of u mens bent en om spam tegen te gaan.
Subscribe to Gery Tours Nieuwsbrief feed

Boekingsinformatie

Adresgegevens
Gery Tours bvba
Engsbergseweg, 118
3980 Tessenderlo
tel: 013/33.32.61
fax: 013/31.27.45

Openingsuren bureel
van maandag tot vrijdag
van 9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 18:00    
zaterdag en zondag gesloten.

Tijdens de wintermaanden is het bureel op vanaf vrijdagmiddag gesloten door de afreizen van de wekelijkse skireizen.

Klik hier voor meer boekingsinformatie