Alle reizen

Het schiereiland Marken en het pittoreske Volendam

Deze reis is volzet. Boeken is helaas niet meer mogelijk. Algemene gegevens
Land
Nederland
Datum
zaterdag, 18 mei, 2019
Beschrijving

Volendam staat bekend om de prachtige haven en de vele beroemde Nederlandse artiesten. Niet voor niets een dorp dat vanaf 1880 door beroemde schilders werd bezocht en vereeuwigd, en werd bezongen als de parel van de Zuiderzee. Op Marken is er door de jaren heen niet zo veel veranderd. Het voormalige eiland ademt nog steeds een oase van rust uit. We komen rond 11u00 toe in Marken en maken er een wandeling onder begeleiding van een lokale gids in klederdracht en bewonderen Marken met zijn ophaalbruggen en smalle steegjes, wat u natuurlijk de sfeer en charme van het eiland laat beleven. Alvorens we onze 3-gangenmenu nuttigen in een havenrestaurant met zeezicht (soep, visfilet of kipfilet, vanille-ijs incl.1 drankje) brengen we nog een bezoek aan een klompenmakerij met een demonstratie over hoe klompen gemaakt worden. Na de lunch maken we de overtocht met de boot naar Volendam en brengen we een bezoek aan de Cheese Factory met de nodige uitleg en demonstratie en natuurlijk proeven. Na een kleine begeleide wandeling in Volendam met onze lokale gids is er na 15u30 nog voldoende vrije tijd om wat van het pittoreske Volendam te genieten. Rond 17u30 (wordt ter plaatse afgesproken) rijden we terug huiswaarts.

Inbegrepen

Vervoer in luxe autocar, lokale gids, driegangenmenu met 1 consumptie, boottocht naar Volendam, voorziene bezoeken

Prijs
Volwassene:
€50.00
Kind:
€35.00
Afbeeldingen

Seafront Zeebrugge & Blankenberge

Algemene gegevens
Land
België
Datum
zaterdag, 25 mei, 2019
Beschrijving

We beginnen onze dag aan het Seafront en krijgen er met de plaatselijke gidsen een deskundige rondleiding. We bezoeken de themahallen over zee en zeevaart, vis en visserij en u hebt nog de mogelijkheid om het Lichtschip West-Hinder te bezoeken. Enig om nog te bezoeken  is de Russische onderzeeër, deze zal vanaf 2 juni verdwijnen in Zeebrugge. Rond het middaguur rijden we naar Blankenberge en is iedereen vrij voor een terrasje of strandbezoek.

Inbegrepen

Bus, inkom Seafront met gids.

Prijs
Volwassene:
€31.00
Kind:
€23.00
Afbeeldingen

Blindegeleidehonden & Garnaalvisser te Paard (opstapplaats enkel met*)

Deze reis is volzet. Boeken is helaas niet meer mogelijk. Algemene gegevens
Land
België
Datum
maandag, 3 juni, 2019
Beschrijving

We vertrekken in de vroege morgen en pikken onze gids op in Diksmuide na de ontvangst met koffie en koek . Hierna volgt een bezoek aan het opvangcentrum voor Blindegeleidehonden in Oostduinkerke. Het is onvoorstelbaar wat die dieren aankunnen en het is zeker de moeite om te zien en te horen vertellen hoe de opleiding gebeurt. We kunnen er demonstraties bijwonen van de dieren zelf en met wat geluk kan u zelf geleid worden door één van de aanwezige honden. Na dit bezoek rijden we naar het Bourgonsich Schild voor een 3 gangenmenu.

In de namiddag brengen we een bezoek aan de garnaalvisser. We stappen op de huifkar, getrokken door Brabantse trekpaarden en verplaatsen ons zo naar de dijk van Oostduinkerke voor een Unieke demonstratie van garnaalvissen. We keren terug met de huifkar om bij de garnaalvisser de garnalen te degusteren. Indien de tijd het nog toe laat is er achteraf nog wat de mogelijkheid om vrij te shoppen in Nieupoort-Bad voordat we rechtstreeks terug naar Tessenderlo rijden.

Inbegrepen

Bus, koffie en koek, bezoek opvangcentrum voor blindegeleide honden, gidsbegeleiding de ganse dag, 3-gangenmenu, huifkartocht, demonstratie garnaalvissen te paard met degustatie.

Prijs
Volwassene:
€58.00
Afbeeldingen

Maastricht shoppen

Deze reis is volzet. Boeken is helaas niet meer mogelijk. Algemene gegevens
Land
Nederland
Datum
vrijdag, 7 juni, 2019
Beschrijving

De sfeervolle binnenstad van Maastricht waar het Bourgondische leven centraal staat heeft een enorme aantrekkingskracht op toeristen uit binnen- en buitenland. Vele toeristen komen naar Maastricht om lekker te genieten.

Wij kiezen telkens een vrijdag voor deze daguitstap omdat er dan de weekmarkt plaatsvind. Deze markt‬ is in 2014  uitgeroepen tot de "Beste Markt van Nederland" en ze draait nog steeds mee in de top. De Vrijdagmarkt is nu nog mooier!

Ontdek de nieuwe bloemenkramen en ‪f‎oodtrucks‬ bij het Mosae Forum en de unieke en nieuwe producten in de Hoenderstraat. Bijgevolg heb je hier de keuze om gezellig door de talrijke winkelstraten te kuieren en zal u zeker nieuwigheden tegenkomen die zeker veel voordeliger zijn dan in België.

Kortweg ...een dagje Maastricht mag je zeker niet missen!!!

Inbegrepen

Vervoer in luxe autocar

Prijs
Volwassene:
€16.00
Kind:
€12.00
Afbeeldingen

Brouwerij Achouffe & War Museum te Bastogne

Algemene gegevens
Land
België
Datum
zaterdag, 8 juni, 2019
Beschrijving

We starten onze dag met een bezoek aan de brouwerij van Achouffe, We krijgen er uitleg door een profesionele gids, gevolgd door een film met natuurlijk de nodige degustaties van 4 overheerlijke bieren. Vervolgens gaat onze tocht verder voor een 2-gangenmenu (kipfilet met champignons en rösti en stuk taart) in het War Museum te Bastogne. Achteraf staat een bezoek met audiogids gepland in het museum en een bezoek van het Mardasson Memorial en de krypte. Na het bezoek rijden we terug richting Tessenderlo. Bij interesse in deze uitstap is het aan te raden om voor 20 mei te boeken, achteraf kunnen er geen wijzigingen meer door gegeven worden.

Inbegrepen

Bus, bezoek brouwerij Achouffe, 2-gangen menu in het Museum te Bastogne en bezoek War Museum met audio gids.

Prijs
Volwassene:
€58.00
Kind:
€50.00
Afbeeldingen

Blankenberge Pinkstermaandag

Algemene gegevens
Land
België
Datum
maandag, 10 juni, 2019
Beschrijving

Een dagje naar onze Belgische kust!!!

U kan een dagje vrij genieten in Blankenberge, U wordt er in de voormiddag rond 9u45 afgezet en onze bus vertrekt er terug huiswaarts om 18uur.

Op maandag hebt u er dan ook de mogelijkheid om de weekmarkt te bezoeken.

 

Inbegrepen

Vervoer in luxe autocar

Prijs
Volwassene:
€16.00
Kind:
€12.00
Afbeeldingen

Fanreis Gery 2019

Algemene gegevens
Land
Duitsland
Datum
donderdag, 13 juni, 2019 tot zondag, 16 juni, 2019
Beschrijving

Op aanvraag van tevreden vrienden & fans in 2018 wil Gery er weer op uittrekken en dit jaar een dagje langer. We voorzien een aangenaam programma met verschillende bezichtigingen en maaltijden en natuurlijk inbegrepen in de prijs zodat we met z’n allen weer volop kunnen genieten van een mooie en aangename vier daagse reis zonder zorgen. Samenzijn, gezelligheid en de nodige ambiance is de boodschap van deze reis en bijgevolg proberen we de prijs/kwaliteit hoog in het vaandel te houden zodat het betaalbaar blijft voor iedereen. Wil je er graag bij zijn?  is snel zijn wel de boodschap want we voorzien slechts 1 autocar met Gery als chauffeur en… VOL is VOL !!!!

Voorziene programma:

Donderdag 13 juni: Na een korte stop in feestzaal Delicia voor koffie en koek rijden we richting Nederprüm (D) voor een bezoek aan het kunstwerkenpark van Hubert Kruft. Dit is een 20.000 vierkante meter aangelegd park aangelegd met vijvers en fantasievol  kunstwerken gebaseerd op het lokale dierenleven in ijzerwerken. Na dit vrij bezoek rijden we richting Birgel voor een kleine maaltijd met aansluitend een begeleid bezoek aan de Historische watermolen. We worden rond 16u ontvangen in ons hotel met koffie en taart, aansluitend kamerverdeling. Na het avondmaal voorzien we in ons hotel nog een schnapsproeven en gezellig samenzijn.

Vrijdag 14 juni: Na het ontbijt en zware kop vertrekken we richting Manderscheid voor een bezoek bij de kaarsenmakerij Moll. Van hieruit gaat onze rit verder naar de klokkengieterij in Brockscheid voor ene bezoek en aansluitend kleine middaglunch. Na de lunch komen onze dierenvrienden weer aan hun trekken en brengen we een bezoek aan het dierenpark Daun, we rijden hier met onze autocar door het park met natuurlijk de nodige stops voor fotografie enz. Avondmaal met aansluitend animatie (mogelijk Bingo avond).

Zaterdag 15 juni: We kunnen vandaag wat langer uitslapen en vertrekken rond 10u richting Trier. We verkennen deze Romeinse stad met de Römer express, dit is een toeristisch wegtreintje met Nederlandstalige uitleg over de belangrijkste bezienswaardigheden in deze stad. Aansluitend een warme 2 gangen lunch en vrije tijd voor shopping. Avondmaal met aansluitend  animatie in het hotel (optreden van Gery).

Zondag 16 juni: Na het ontbijtbuffet vertrekken we richting Delicia in Riemst waar we ontvangen worden rond het middaguur met een lekker 3-gangenmenu. U kan er in de namiddag zeker uw beentjes eens uitgooien tijdens het optreden van Gery, welke staat genoteerd als dansnamiddag. Voordat we met tegenzin huiswaarts keren maken we nog gebruik van een broodmaaltijd met taart en koffie.

Inbegrepen
 • Reis per luxe autocar,
 • Koffie en koek,
 • Sculpturenpark,
 • Bezoek Historische watermolen en lunch,
 • Koffie en taart in hotel,
 • Schnapsproven in hotel,
 • Bezoek kaarsenmaker,
 • Bezoek klokkengieterij en kleine lunch,
 • Inkom wildpark Daun.
 • Toeristisch wegtreintje te Trier,
 • 2 gangen lunch te Trier
 • 3- gangenmaaltijd op zondag.
 • Broodmaaltijd met taart en koffie te Riemst.
 • Alle taksen, BTW enz.

Hotelinformatie

Hotel “Pappelhof”: een 2- sterren superieur hotel rustig gelegen in de prachtige Vulkanische Eifel te Weidenbach.  Het ligt tussen weilanden en bossen en het is de ideale locatie voor deze vriendenreis.

De Maaltijden: ontbijtbuffet.en het avondmaal is een 3-gangenmenu met bediening aan tafel.

Kamers: met lift bereikbaar en voorzien van: Bad/Douche en WC, telefoon en kabeltelevisie.

Prijs
Volwassene:
€365.00

Prijs: per persoon in dubbele kamer:

€ 365,-   kamer zonder terras.

€ 377,-   kamer met terras.

Toeslag single: € 21,-

 

Niet inbegrepen:

 • Dranken tijdens de maaltijden,
 • Persoonlijke uitgaven,
 • Goed humeur,
 • Eventuele annulatie- en bijstandsverzekering: € 24,50 –
Afbeeldingen

Canisius Stroop & Mijnbouw Inden

Algemene gegevens
Land
Duitsland
Datum
dinsdag, 18 juni, 2019
Beschrijving

We worden omstreeks 10u ontvangen met taart en koffie en na het oppikken van de gids gaat de rit naar de Stroop fabriek. We krijgen hier netjes alles te horen over de geschiedenis van het siroop maken. Waarna we het productieproces kunnen volgen via een film en natuurlijk achteraf de afvulling van de bekers mogelijk kunnen bekijken in de fabriek. Na de lunch die we gebruiken in de Wilhelminatoren aan het Drielandenpunt vertrekken we onder leiding van een gids richting Duitsland. We zien er de grootste bruinkoolcentrale van Europa. Indrukwekkend is de mijnbouw van Inden waar de imposante afgravingen te bewonderen zijn met de reuzengrote graafmachines. Voor het diner zakken we terug af naar de Wilhelminatoren.

Inbegrepen

bus, koffie & taart, inkom stroop fabriek, gidsbegeleiding naar Inden, driegangenmaaltijd, broodmaaltijd.

Prijs
Volwassene:
€55.00
Afbeeldingen

Delicia feesten : Vedettenparade

Algemene gegevens
Land
België
Datum
zaterdag, 29 juni, 2019
Beschrijving

Vedettenparade:

We genieten vanaf 16 uur van deze prachtige Vedettenparade met tal van artiesten zoals:

Christoff, Luc Van Meeuwen, Dennie Damaro, Luc Steeno, Ive Rénaarts, David Vandyck, Guy Neve, Phil Kevin, Marjan Berger, Laura Lynn en Gery.

Einde van deze show is voorzien rond 23u30.

Wij kunnen U een kortingvoordeel geven van €10,- per/pers. indien u deze 2 daagse show samen boekt. (dit dient vermeld te worden bij boeking).

Inbegrepen

vervoer in luxe autocar en inkom tent.

Prijs
Volwassene:
€40.00
Afbeeldingen

Delicia feesten: Muzikantenstad

Algemene gegevens
Land
Datum
maandag, 1 juli, 2019
Beschrijving

Muzikantenstad:

Prachtige show met  komiek Wim Quirynen, ballet Showcase, en de artiesten Lissa Lewis , Michael Lanza, Doran, PC Brown, De Melando's en gastsheer Ive Rénaarts en met het muzikantenstad Orkest. Extra artiesten op deze show zijn: Luc Steeno en Gery.

Onder de pauze is er koffie en koek voorzien in de tent achter de grote feestzaal.

Wij kunnen U een kortingvoordeel geven van €10,- per/pers. indien u deze 2 daagse show samen boekt. (dit dient vermeld te worden bij boeking).

Inbegrepen

Vervoer in luxe autocar, ganse show, koffie en koek onder de pauze

Prijs
Volwassene:
€35.00
Afbeeldingen

Pagina's

Wij luisteren naar u!

Heb je suggesties van reizen en bestemmingen die wij voor u kunnen uitwerken of waar u graag zou naartoe willen reizen?
Zijn er bestemmingen die u nog eens in ons programma zou willen terugzien?

Neem dan snel contact met ons op.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze reizen en promoties door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.

CAPTCHA
Deze test is om te testen of u mens bent en om spam tegen te gaan.
Subscribe to Gery Tours Nieuwsbrief feed

Boekingsinformatie

Adresgegevens
Gery Tours bvba
Engsbergseweg, 118
3980 Tessenderlo
tel: 013/33.32.61
fax: 013/31.27.45

Openingsuren bureel
van maandag tot vrijdag
van 9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 18:00    
zaterdag en zondag gesloten.

Tijdens de wintermaanden is het bureel op vanaf vrijdagmiddag gesloten door de afreizen van de wekelijkse skireizen.

Klik hier voor meer boekingsinformatie